Header image alt text

Roparun Team 301 Vrienden van Bobby

Archief website 2012

Foto’s RopaRun 2012!

Een deel van de gemaakte foto’s op de Coolsingel in Rotterdam staan op de website! Je kunt ze bekijken door hier te klikken! Ook kan je alle foto’s hier downloaden.

RopaRun Update: 26-05-12

 

We hebben gisteren even een last minute probleempje gehad met de coördinator van team A, Timothy was een weekje vissen in Frankrijk en was net 10 km onderweg terug toen zijn auto ermee stopte! Na veel opties geprobeerd te hebben bleek het voor hem helaas niet meer haalbaar om mee te gaan. Gelukkig was Paul Smit bereid om op het laatste moment zonder na te denken meteen JA te zeggen toen we vroegen of hij mee kon en wilde!

Bedankt Paul voor je inzet!

 

Ongeveer op hetzelfde moment waren er 7 andere teamleden al aangekomen op de camping in Parijs om alvast wat dingen te regelen en klaar te zetten. Ook daar waren wat ‘probleempjes’. Eerst had de camper onderweg ruzie met een tolpoortje die niet opzij ging ūüôā en op de camping stond hij vervolgens vast in een kuil. Maar ook dat is weer goedgekomen met hulp van andere RoPaRun teams!

 

De busjes met de lopers en fietsers zijn inmiddels ook in Frankrijk (9.15 uur) en zullen rond 11.30 uur bij de startplaats in Parijs aankomen.

Foto’s zullen spoedig volgen!

Shirt sponsor bedankt!

Wij willen als team Reisbureau Buitenlandsche Zaken bij deze heel erg bedanken! Met trots dragen wij deze sponsor dan ook op ons shirt. De grootste sponsor die wij tot nu toe hebben en tevens ook de aller eerste sponsor die ons zonder enige aarzeling direct hulp aanbood toen wij begonnen met dit team. Bedankt!

       

Op weg naar Parijs!

De teamcaptains, verzorgers, en de cateraars van ons Team 301 Vrienden van Bobby zijn vanmiddag vertrokken naar Parijs! Het begin van de Roparun is nu echt in zicht! Volg al onze voortgang op onze website!

Spar Corandewal bedankt!

Spar Corandewal doet voor ons team ook een aardige duit in het zakje. Manager Kevin was erg enthousiast over het goede doel en ons team en bedacht zich geen moment. Hij heeft daarom ervoor gezorgd dat wij als team niets te kort komen aan bijvoorbeeld drinken. Wij willen bij deze Kevin en het hele team van Spar Corandewal bedanken voor het sponsoren van een heel groot deel van onze team boodschappen.

Weer een geweldig bedrag op gehaald voor ons Roparun Team 301

Voor de eerste keer dat wij meedoen aan de Roparun is er natuurlijk veel te doen om zoveel mogelijk geld op te halen. Wij zijn dan ook bij ons in het winkelcentrum Rokkenveen in Zoetermeer bij de Albert Heijn naar binnen gelopen om te vragen of zij mee wilden werken aan deze actie , na contact te hebben gehad met Bob Leenman die dit een mooi idee vond zijn wij aan de slag gegaan en mochten wij de poster voor onze actie om zoveel mogelijk lege flessen bonnen binnen te halen op hangen. Na een aantal weken hebben wij het bedrag van 1054,00 euro opgehaald . Wij willen dan ook namens ons hele Roparun Team 301 , Bob Leenman en uiteraard alle klanten die zo vriendelijk zijn geweest om hun lege flessen bon in te leveren HEEL HARTELIJK bedanken .

 

Sponsering van de vrachtauto mogelijk gemaakt door Toyota Digo in Delft

Dat wij veel nodig hebben voor de Roparun is over duidelijk , maar het zal ook allemaal vervoerd moeten worden,wij(Richard en Saskia) zijn dan ook rond gaan vragen of er iemand is die dit mogelijk kon maken . Onze vriendin Sylvia Lalleman is zo vriendelijk geweest om bij een paar mensen aan te kloppen om te vragen of zij wat voor ons konden betekenen. De vrachtauto word nu mede mogelijk gemaakt door Toyota Digo in Delft , ook hun willen wij HEEL HARTELIJK bedanken voor hun steun om dit mogelijk te maken voor ons team .

Verkennings rit , Parijs Naar Rotterdam met foto’s

Doordat wij voor de eerste keer mee gaan doen aan de Roparun is het handig geweest om de route van te voeren een beetje te verkennen. Dat zijn Leen,Jacques,Jeannet en Saskia de 26ste en 27ste April gaan doen. Op donderdag zijn zij vertrokken en hebben overnacht in het Ibis Hotel in Parijs, de volgende ochtend rond 8.00 uur zijn ze op pad gegaan om de route te verkennen , al snel zagen zij dat het BEST wel zwaar gaat worden. De foto’s zullen dat laten zien . Dit alles werd mogelijk gemaakt door Jacques Oostdam , namens ons allen Bedankt hiervoor .

Veiling Guidetti Schilderij

Helaas krijgen wij door technische problemen de foto niet goed zichtbaar op de veiling. Dus bij deze hebben we hier de foto’s van het schilderij. Ook is de veiling een week verlengd doordat er wat klachten kwamen dat mensen willen mee bieden maar door gebrek aan foto het niet hebben gedaan. Wij hopen op een ieders begrip en hopen uiteraard ook dat we een mooi bedrag ophalen met dit fantastische schilderij.

                         

Foto’s Bobby Coenraad Memorial

Bijna alle foto’s gemaakt op het Bobby Coenraad Memorial zijn hier te vinden! Wilt u een vergroting of een foto op origineel formaat? Stuur dan even een mailtje naar nvschilleman@gmail.com en vermeld de fotocode die links onderin uw scherm te vinden is als u de galerij bekijkt!

Wij willen alle aanwezigen bedanken voor hun komst! Het was een groot succes!

Bobby Coenraad Memorial

Vandaag is het dan zover mensen, de eerste editie van het Bobby Coenraad Memorial. We beginnen de dag vandaag om 11.00 uur en we gaan door tot ongeveer 18.30 uur. Kom allemaal een kijkje nemen want er is genoeg te doen voor iedereen. Luchtkussen, loterij met mooie prijzen, voetbal, eten, drinken en muziek!

Wij hopen zoveel mogelijk mensen te mogen verwelkomen vandaag!

Sponsor nieuws

Uiteraard is eten heel belangrijk voor ons team als we eenmaal onderweg zijn voor de RoPaRun. Daarom zijn wij ook heel blij dat wij Keurslagerij van Linschoten als nieuwe sponsor mogen verwelkomen. Wij zullen geheel voorzien worden van allerlei soorten vleeswaren voor tijdens onze reis. OOk kunnen wij melden dat er 2 collectebussen staan in de slagerij.

 

Oefenloop

Zaterdag 24 maart heeft ons team een oefenloop. We gaan dan van Bergen op Zoom naar Rotterdam lopen en fietsen om een beetje een beeld te krijgen van hoe de RoPaRun gaat verlopen. Omdat het voor ons allemaal de eerste keer is gaan we dus kijken hoe we de wissels het makkelijkst kunnen laten verlopen, wat de snelheid van de lopers is, hoe de fietsers zich houden, hoe het kaartlezen werkt, hoe het busje het beste kan rijden en meer van dat soort dingen die heel belangrijk zijn tijdens de RoPaRun. Foto’s van de oefenloop zullen in de week erna geplaatst worden dus hou de site in de gaten en blijf ons steunen!!!

 

Nieuwe Sponsor!

Ons team heeft er sinds deze week een nieuwe sponsor bij: Leon Reizen. Dit reisbureau, gespecialiseerd in georganiseerde reizen voor geestelijk gehandicapten, is zo vriendelijk geweest om voor ons 2 busjes inclusief brandstof ter beschikking te stellen tijdens de RoPaRun en ook voor de oefenloop van 24 maart! Wij zijn Leon Reizen hier uiteraard zeer dankbaar voor!

 

Eervolle Vermelding!!!

 

Wij willen als team bij deze Rob en Suus Tur, de ouders van ons team lid Richard, heel hartelijk bedanken voor het doneren van maar liefst ‚ā¨500,00! Uiteraard zijn wij heel erg blij met iedereen die een donatie doet aan de stichting Roparun via ons team, maar we vonden het door dit uitzonderlijk hoge bedrag wel een eervolle vermelding waard.

Rob en Suus, onze dank is groot.

 

 

Valentijn Actie

Op Valentijnsdag is er door ‘Goede Doelen’ van Pensioenfonds Horeca & Catering een Valentijnsactiegehouden. Daisy maakt onderdeel uit van ‘Goede Doelen’. Zij hebben pakketten gemaakt, zodat collega’s op Valentijnsdag een kleinigheidje voor hun geliefde konden kopen! De pakketten werden gekocht voor partners, maar ook voor kinderen, vaders en moeders. Het was een groot succes, wat blijkt uit de opbrengst van ‚ā¨496,00. Deze opbrengst is geheel gedoneerd aan het team ‘Vrienden van Bobby’. Namens ons team een bedankje voor de mensen die ons op deze manier gesteund hebben!

                           

 

UPDATE Collecte Zoetermeer:

De collecte actie is afgerond! Na een geweldige team inzet is het mooie bedrag opgehaald van:

‚ā¨1632,71

 

 

Collecte Roparunteam 301

Van de gemeente Zoetermeer heeft ons team een vergunning gekregen om van  20 t/m 25 februari 2012 te collecteren in de gemeente Zoetermeer.

Natuurlijk heeft ons team deze kans met beide handen aangepakt en zijn we elke avond op pad om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Zaterdag zullen we met een grote groep in het Stadshart aanwezig zijn!

Zodra de opbrengst bekend is zullen we dat op deze site vermelden!

 

Collectebussen geplaatst

Shirley heeft een aantal collectebussen geplaatst bij:

1. Slagerij D.M.C. de Bruijn te Rotterdam

2. Tabakshop St. Job te Rotterdam

3. Groentewinkel Hans Verveer Groente & Fruit te Rotterdam

4. Dokterspraktijk Dr. Huurman te Rotterdam

Saskia en Richard zijn aardig bezig geweest met het uitzetten van collectebussen. Zo zijn er collectebussen geplaatst bij:

1 .Scooter Dynamic  te Zoetermeer

2. Huidtherapeute Petra Foesenek te Voorburg

3. Schoonheidssalon Linda Jonkers te Zoetermeer

4. Kelly’s suncenter te Zoetermeer

5.Mandemakers keukens te Woerden

6. Videotheek Down Town te Zoetermeer

7. Coffeecorner van de Daniel den Hoedkliniek te Rotterdam

8. Slagerij Reas te Zoetermeer

9. Dio drogist Rokkeveen te Zoetermeer

 

Ook Jeannette is druk bezig geweest en heeft al collectebussen geplaatst bij:

 1. Kapsalon Coupe&Color te Zoetermeer
 2. Hans Janssen Tweewielers te Benthuizen
 3. Teun de Bloemist Bouwhof te Zoetermeer.

Een kleine update:

 1. Knipcafe “de Barbier” te Ouwerkerk
 2. Tamerus Motorsport te Zierikzee
 3. ‘t Kappertje te Zierikzee

Update 2:

 1. slagerij van Linschoten te Rotterdam
 2. café het Weartje te Heerhugowaard

 

Fantastische actie medewerkers Pensioen Horeca&Catering

Elk jaar¬†wordt er door “Goede Doelen”van Pensioenfonds Horeca & Catering een kerstloterijgeorganiseert voor alle medewerkers georganiseerd. Dit jaar is de opbrengst gedoneerd aan ons team.

Daisy heeft  het verhaal van ons RoPaRun team uitgelegd en zonder enige twijfel hebben haar collega’s besloten dat dit een uitstekend goed doel was voor de opbrengst van de loterij dit jaar.

Wij als team willen hierbij onze dank uitspreken richting alle werknemers van Pensioenfonds Horeca & Catering die hebben meegedaan aan de loterij, voor het ophalen van het record bedrag van:

‚ā¨900,00

Daisy neemt namens team 301 Vrienden van Bobby de cheque in ontvangst

 

Inspanningen van Team 301 blijven niet onopgemerkt

Al het harde werken van onze teamleden blijft niet onopgemerkt. Werd er eerder op de dag nog telefonisch contact opgenomen met onze teamcaptain door de Roparun organisatie, om te vragen hoe wij zoveel mensen bereid vonden in redelijk korte tijd geld te doneren aan ons team. We staan nu zelfs op de website vermeld! Lees er hier meer over.

http://www.roparun.nl/nieuws/steeds-meer-donaties-via-de-donatiemodule.html

 

 • CLUB VAN 50 2012
 • Hans¬†& Joke Verveer
 • Guido van Leeuwen¬†& Maaike van der Holst
 • Joost van den Heuvel
 • Paul¬†& Daisy Smit
 • Ysette de Ronde¬†& Niels Bijleveld
 • Maarten, Cyane &¬†Dani√ęl Punt
 • Tat2Shop Wormer
 • Hotel Scheepers Valkenburg
 • Bianca de Keijzer

 

 

Geef een reactie